nej men dra mig baklänges.

jag har ju blivit dålig på att uppdatera, det är inget bra ni. men jag ska bli bättre för det här är inget vidare ni.
men jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska skriva om. det är bara tråkigt att skriva om vad jag gör på veckorna för det blir ju nästan bara samma,

och vädret är ju inget attt klaga på och inget att skriva om heller för den delen.
inga direkta roliga inlägg.

i´m stuck in this fucking blogg. och med tanke på det har jag en engelska recension som ska lämnas in. och en svenska inlämning. inne den här veckan! och även en liten soläxa till imorgon som ett litet plus i kanten. det tackar vi för.
och vet ni ? leo har min blogg i sina favoriter. jag tycker han är hur cool som helst som har det.

fotbollsträning ikväll för hela slanten, har inget lag ens. men roligt är det.
och det kan ingen säga något annat om.

hej seg lördag.

det var ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg,
jag hade det i alla fall riktigt bra i norge, hade bra väder två dagar och dom andra var lite sämre. men jag har haft det underbart skönt.
gårdagen spenderades med frida jessica och johanna. åkte in till mjölby först till simon och regge. men runt tio tog vi tåget hem till mantorp igen om mötte leo, jakob och sebbe. gick hem till jessica och tog det lugnt. pratade och skrattade åt sebbe mest. haha!
och idag har jag typ inte gjort alls mycket, städat lite och läst lite biologi, prov på måndag (y) usch. men nästa vecka har vi inga prov och vi åker till stockholm på torsdag så är lediga på fredag, men jag misstänker att jag inte hinner bli klar med inlämningsuppgifterna till onsdag så kilar upp och lämnar in dom då,
och nu vet jag inte riktgt vad jag skriver så jag ska fortsätta lyssna på agens nu, right here right now.
nyaste!

hon är riktigt jävla bra.

hanna linnea andersson är riktigt jävla bra, hon är grym på att lyssna och förstår alltid.
och hon är den typ av vän jag gillar mest, det går att lita på henne.
hon är så jävla bra och jag älskar henne förbannat mycket ! <3
du är bäst gumman, !


hope and glory.

jag är en riktig kämpe, jag har hunnit förbereda väldigt mycket inför norge.
jag har :
- stickat nästan stickat klart mina vantar. (y)
- nästan klar med alicia frågorna.
- kämpat på med molnfri bombnatt + skrivit några frågor.
- nästan packat klart.
- nästan klar med so kompleteringen.
- jagat rätt på en biologi bok. tack alexandra (y)
det är mycket nästan det vet jag om men det känns riktigt bra och jag ska forstätta lite med det nu innan jag ska träffa jonna, både hon och jag åker imorgon till olika skidorter men sakna henne kommer jag göra i alla fall, och alla er andra också. men jag är sjukt pepp på norrmän, skidor och snö. och mest av allt nästa, LEDIGHET.
helt underbart, och imorgon vid ett någon gång är jag påväg. far fram mot dom norrländska slätterna.
men jag har faktiskt inte tid mer för jag ska börjar jobba bort dom där nästanen där uppe, börjar med frågor och läsning. ha en underbar vecka utan mig här för det ska jag ha !

nittonde mars.

börjar med att säga grattis till jakob, jägbro och johanna.
och jag är frisk nu, ja satan i gatan vad skönt att vara frisk. var visserligen inte så jätte sjuk men nu är jag frisk som fisken i alla fall. började i alla fall dagen med so prov, gick bra. fick mvg och glad blev jag. annars hände inget roligt för er att veta förutom att vi hade en jobbig dag. inget roligt med det, eller förresten så fick vi reda på engelska nationella, starkt vg till mig. och sen hade jag även matte nationellt. det gick bra hoppas jag. känns så i alla fall.

efter skolan tåg jag och syster tåget in till linköping. skulle bytt en väska men jag gjorde det aldrig så jag ska behålla den, kollade även på ett par skor som inte fanns i den färgen jag ville. men jag köpte en blå lite tjockare tröja. puma vare iaf. bild kommer kanske upp här så småningom men jag orkar inte nu. borde gå och läsa min svenska bok nu så jag tror jag gör det nu faktiskt.

och igår dog mitt marsvin. fyfan vad hemskt. och jag blev så otroligt ledsen men han var rätt gammal så det var nog bäst för honom. 17 juli 2002 till 18 mars 2009. jag kommer aldrig glömma honom och han var en viktig del av mig men nu är den borta. det känns hemskt men jag börjar förstå att han faktiskt har det bättre nu även fast det är lite svårt. jag älskar dig iaf snobben.

blev nog ett väldigt deprimerande inlägg i slutet men jag ville bara få ut det.
nu molnfri bombnatt ! :)

andra världskriget.

det första man tänker på då är ju när dom dödade judar och så. så då tänker man att arbetet kommer bli intressant men nu när man har prov i det imorgon så inser man att det inte alls handlar om judarna och det. snarare tvärtom, det handlar bara om krig mellan länderna och det är inte alls intressant. det skulle vara mycket mer intressantare om det handlade om judarna bara, nu är det endast tre punkter som handlar om judarna och det är det man kan bäst. helt sjukt, inte ett dugg lika dant. uschaan säger jag bara åt det andra. och igår var det rommme som jag nämnt i minda tidigare ilägg jag vet men det var otroligt roligt och jag vill tillbaka, underbaraste vädret hade vi också. men det har inte varit helt fel väder idag heller, och då har jag varit sjuk. otroligt roligt, nej tvätom, jag har inte haft något att göra, jo jag har kollat tv och suttit här. men det kan man inte göra hela tiden heller för tillslut tar alla bra saker slut. jag gillar det inte helt enkelt.
och nu ska pappa förhöra mig på andra värlskriget, wich me luck!

och förresten imorgon får vi reda på engelska nationella, inget inlägg blir det imorgon heller tror jag inte. för jag ska till stan direkt efter skolan imorgon med syster. sen måste jag plugga, skit biologi. inget vidare. men jag måste. kan bli intressant, om man tro på den skapelsen ja.

jag gilllar det inte.

sjuk. rolig dag. jag gillar inte att vara sjuk, det finns verkligen inget att göra förutom att sitta här eller kolla på tv, och där är det inga bra program. så tack för jag får spendera den här onsdagen med att vara sjuk. usch och fy och blä säger jag bara. och igår hade jag roligt, riktigt roligt faktiskt. underbardag, synd bara att det var sista gången med den här skolan. och det här folket.

jag har inget mer att skriva om för jag är sjuk, då gör jag inte mycket, men jag ska nog faktiskt börja fixa iordning lite mat till mig. vet inte vad det blir, är inte sådär värst hungrig men med tanke på att jag är sjuk, illamående osv och det troligtvis beror på att jag inte åt sådär värst mycket igår borde jag äta, och imorgon har vi andra världskriget prov. direkt på morrgonen till och med. jag vill inte ha prov. men jag vill inte missa det heller för på lördag åker jag till norge och när jag kommer hem vill ja inte ha massa prov i bakfickan som måste skrivas. nej tack då tar jag hellre provet imorgon.

sjuttonde mars.

underbar dag och jag har haft riktigt roligt. vi hade väldigt tur med vädret, strålande sol och blå himmel. det har varit en perfekt studie dag med massor roligt folk. det var lite ifrån mig och nu ska jag ser desperate houswiefs, plugga och sedan sova. en bild får ni nöja er med.


underbarare än underbarast

toppen dag, gjorde inte något särskilt hela skiten var rolig. hade några få lektioner och om du frågar mig känns det inte som jag har varit i skolan idag, men det har jag. alla var på bra humör tror jag, eller det är i alla fall vad jag tror, för imorgon är det studiedag. låter wonderful. och själv ska jag till romme men alla ska ju tyvärr inte dit, lite tråkigt men det är rätt härligt folk som ska med så jag tror det blir toppen. som ni ser på hur jag skriver så mår jag super. är skitglaad och jag vet inte riktigt varför. men varför klaga på humöret. drar in lite tjat om vädret här också men det känns faktiskt som om våren är påväg med stora kliv typ. riktigt bra väder faktiskt och jag hoppas på samma härliga väder imorgon.

juste igår uppdaterade jag inte, jag var inte vid datorn någon gång igår. förutom när pappa tjatade att jag skulle kolla en sak, men undantag godkännes. och jag gjorde faktiskt inte något särskilt igår. jag var i motala och kollade när emelie spelade match, det gick bra och dom vann. annars tog jag det lugnt och pluggade lite också. förbannade skola. och jag var duktig och läste i min andra världkriget bok osso. men den är inget bra. konstig skit någon har skrivit. jag lyckades få med mamma på en runda igår också. skönt att komma ut. och film hyrde jag och emelie också. systrar i jeans andra sommaren, efterlängtad film faktiskt. och den ska lämnas in snart så det är bäst jag drar upp till macken och lämnar tillbaka den och köper godis till imorgon. ida och jag har bestämmt att det är ett undantag imorgon. men jag tycker den där bruden gör många undantag lyckades faktiskt få reda på lite information om att hon har gjort undantag i helgen. men det ligger nog en vettig förklaring bakom det där.
och nu måste jag gå till macken.
långt inlägg idag också!
pusssssssssssssss bloggen.

måns zelmerlöw.

jag är beroende av han, snygg och helt underbar.
och han sjunger som en gud , han är för bra för melodifestivalen
helt enkelt.


.

,

ELLAN OCH KEVIN PÅ EN SCEN OCH SJUNGER WITH EVERY BIT OF ME BARA !

crazy like a fool.

tack malin, jag är så otroligt nöjd över designen!
kvällen ser lagom planerad ut, ser bra ut också. blir att åka iväg till linus vid halv åtta någon gång med hanna, jonna, anton, andreas och david. ( tror jag ) blir att kolla melodifestivalen och ta det lugnt, hoppaas på en toppen kväll. och det ser så ut. dagen har gått till fotboll, bra fotboll. hockey har jag också kollat på. lhc, fast dom sög.
och nu ska jag äta tror jag. inlägg kommer vid hemkomst från linus.

deep inside i hope you feel it to.

jag kommer inte på något att skriva om men jag vet lite vad jag ska hitta på idag, och jag kommer skriva ett inlägg lite senare på dagen också, så ni får nöja er med en kortis nu. jag ska se fotbolls match med jonna snart, klockan ett om jag ska vara exakt. och efter matchen ska jag se om jag får med henne och springa en sväng. jag är sugen på att springa fakiskt. så det hoppas jag att vi gör. annars vet jag inte. kanske blir att vi gör något ikväll med men det märks.

nio minuter över ett

underbar kväll med underbara människor. åkte moppe gjorde vi också. coola som vi är. pratade alot. kikade på let´s dance, leila bagge som jag säger var underbart bra. och laila bagge som hanna säger ska vinna let´s dance säger jag bara. hon är riktigt bra. drog hem för en sisodär tjugo minuter sedan, det var svinkallt ute och halt. inget vidare. och nu vill jag bara krypa ner i min varma säng och sova. och det där lät konstigt men i alla fall så ska jag sova nu.


dra åt skogen

sitter här och läser bloggat och i bakgrunden hör jag emelies kompisar sjunga singstar och dra åt skogen vad fint dom sjunger. jag tror jag dör. sjunga på skolavslutningen nästa alltså. fyhelvete rent ut sagt vad fint som sjunger. här skulle jag kunna sitta hela kvällen och bara lyssna. underbart sjunger dom i alla fall. om ni vill veta så är det, emelie linnea emeliemantel olivia och madde. riktiga idoler typ. kan säga att deras underbara röster får mig på bra humör.
men jag kan inte sitta här och sjunga hela kvällen för jag ska till hanna och vara där med jonna. mysigt iaf. blir att prata och ta det lungt. nej nu ska jag njuta mer av sången.
pussssssssss

jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt.

två nationella prov idag, engelska faktiskt. det gick bra, känns så i alla fall. och våran dag har faktiskt varit ganska slapp. först nationella till halv tolv, och sen bara biologi och svenska. soft som bomull är'e. och jag är väldigt lycklig. jag vann desgintävlingen på fritzas blogg. glad är jag och nu kommer min blogg bli snygg. jag är nästan hundra på det. och långt inlägg orkar jag inte skriva idag heller, jag är trött och deprimerad. men jag skriver lite snabbt vad som händer idag/ikväll. slapp kväll vill jag lova men det behövs. snart ska jag iaf läsa lite i en molnfri bombnatt. andra världskriget bok. konstig men aa. och jag tror jag skulle göra något med hanna ikväll så det blir nice. ta det lugnt och snacka bara tror jag. men det märks. nej nu ska jag se om jag får något gjort. pusssen


och jag älskar dig med.

tack för bilderna ida, du är så himmla gullig ibland. ironi! din hämd finns längst ner på sidaan. inga fula bilder utan bara bilder på dig. njut. men jag håller med henne om att vi har kul i skolan. men torsdagar är inte riktigt lika roliga. sex lektioner och ingen är slapp. så det är fullt ös hela tiden. ohja. fast roligt har vi ändå. aldrig skrattat så mycket som jag gjorde vissa stunder idag. you make my day typ. rolig klass har vi faktiskt. 9c is the shiet. och jag bara väntar på klasströjorna. säger bara bill & bulll. orkar inte skriva så långt inlägg nuva. för jag ska plugga biologi och ut och gå med ida. vi håller oss till vårat löfte. men en sak är jag ledsen över ida. jag har gjort en undagtag. men en bra anledning finns det. att det gör och den får du reda på sen. men nu kära blogg vill biologi boken att jag läser den, mot min vilja. för det här finner jag inget intressant och bra i. pusss på er också!

slänger in en bild hon aldrig sett. snyggast är hon.



falling in love is never an easy thing to do.

haha, jag tror det är någon som skojar med oss, jag och ida har beställt samma skor och samma väska. shiet happens kan man verkligen säga. och det var ju inte riktigt meningen när vi gick och prata om det igår. men aja, sånt händer antar jag. och idag har jag varit i skolan, as usual. väldigt slapp dag, hade bara fyra lektioner och det är underbart. så dagen har varit ruskig skön. och en läxa har jag bara. biologi bara. det är skönt.
slutade halv tre idag, som vanligt på en onsdag men det känns alltid lika skönt att få sluta så tidigt. och jag kan ju säga att bilden inte är så värst jobbig. och mathilda jädra chetare. att hon är.
och på tv:n just nu hos mig är det vänner och det är bra. annars har jag inte så myckt för mig i eftermiddag, kolla klart på vännner och sen lite biologi. och underbart med fotbollsträning ikväll också!

jag är kär i dom här sakerna, kan nästan inte motstå att klicka hem dom. blir att göra det snart hoppas jag.

tionde mars

nu är det såhär va, jag och ida var nyss ute och gick, 5 kilometer faktiskt. riktigt skönt var det. och nu har hon dragit in mig i sitt löfte. vi ska inte äta godis nu framöver och ut och gå oftare. vi har ett undantag också. stockholmsresan den andra april, då får vi äta godis. för det bestämmde vi redan idag, att vi ska ha med oss fetaste godipåsen. så ett undantag får vi. klarar vi det här nu så tycker jag vi har varit duktiga. så nu börjar våra nya liv. håll tummmarna!
annars var det riktigt skönt att ut och gå, skönt att få prata av sig och så. skrattta med, men så blir det alltid. och mycket mer ska jag inte göra idag, det är bara duschen och tv:n som väntar.
20.00 - den rätte för rosing
21.00 - desperate houswiefs.
jag känner att det blir riktigt bra.

  

valnöt , idanöt

jag tycker vissa inlägg kan bli lite tråkiga när jag bara skriver om dagen men alla skoldagar är nästan det samma så jag vet inte vad annars man kan skriva om. men jag fortsätter som jag brukar. idag har jag varit i skolan, tisdagar har börjat bli mina favoritdagar, skolschemat på tisdagar är faktiskt ganska okej, men det är fortsättningen på dagen som är absolut toppen. inget kan bli dåligt när man har desperate houswifes att se fram emot. älskar det ! så min dag har varit ruskigt bra faktiskt, att den har ! alla har varit normala i skolan, ida är nöt , jonna är bock och felicia är mupp. och sen rikard och jonte. dom är lite speciella dom med. mina dagar, dom blir roliga med dom fem små liven. många andra med men i min klass är det speciellt dom fem. och jag har varit duktig idag och gjort matteläxan, och några mer läxor har vi inte och jag lever i himmelriket just nu. ska dra med mig ida ut  vid fem och vi ska hurta, det har vi bestämmt. hon vill gå till spångsholm och tillbaka så det är bara att följa med. själv spelar det ingen roll. men spångsholms rundan får det bli. att det blir.
nu är det alicia keys - superhuman som spelas i mina högtalare. den är fin, riktigt fin. jag har gått emot idas trend, jag är inget big fan of chris brown, för han gillar hon. men jag kör på alicia keys superhuman istället. mycket bättre förstår ni.
och nu äter jag valnötter och kollar på vänner,

no way, yes way

jag är hur glad som helst just nu. fotbollsträningen var skit rolig och jag har saknat det ruskigt mycket.
designen har jag gjort om också, vet inte riktigt om den blev så snygg men det får duga för ett tag. jag kommer säkert göra om den förr eller senare men just nu får den vara som den är. och nu ska jag snart sova, för jag är hur trött som helst, men först ska jag kolla klart på 90210. för jag är lite into såna program :)
och btw, ni behöver inte bry er om den förra rubriken för tack vare mina underbara vänner så har dom fått mig på bättre humör. jag älskar er och tack !

i didn´t mean to hurt you.

jag orkar inte skriva något mer angående rubriken men jag ville bara få ut det. den det är riktat mot förstår klart och tydligt. så helst inga komentarer angående det.
och idag var det skolan som vanligt. en helt vanligt måndag i en helt vanlig vecka. nästan inga läxor den här veckan heller så jag sjunger till melodifestival låtarna som glädje. underbart. en så länge bara en läxa och uuuh härligt. hände inget särskilt idag i skolan. alla var som vanligt. började med biologi , håltimma , tyska ,lunch, svenska och sist idrott. och nu sitter jag här och laddar in låtar på mobilen, eftersom vi inte har några läxor är den här måndagen faktiskt riktigt skön måndag. fotbollsträning har jag ikväll med och jag är överlycklig! ohja. riktigt pepp på det är jag. och annars har jag inte mycket för mig så här dags. funderar på att kolla på tv:n senare. tror starkt att det är oth, men jag vet inte. är väl antingen gilmore girls och det pallar jag inte. så håll tummarna för mig ! (a)
men jag har inte mycket mer att skriva nu.


seriesegrare.

ja det blev vi. åkte ju mot västerås klockan ett och matchen började vid fem. var ganska jämt faktiskt och vi vann med 24- 23, nära att det blev lika men lisa var ruskigt bra och räddade deras sista skottt. perfekt avslutning på säsongen. och alla var skit duktigta. sen stressa som en ja vet inte vad hem, göra iordning sig snabbt och sen åka ut till herrberga. fest stod på schemat och det var roligt. var lite chill och inte så värst mycket fart. först mycket dans och så. och när ronjas mamma kom hem blev det film. riktigt trevligt !
och ja, idag har jag mest tittat på handboll. det var roligt. fick prata ut med jonna också och det var nice. tack jonna! nu sitter jag här igen och ska snart skriva svenska novellen. annars händer det inte mycket. fotboll med ida vid sju. så det blir att spela in gossip girl (a) bästa !
pusssssssssssssss

i can feel good stuff in the air.

jag skriver bara ett kort inlägg nu innan jag ska packa.
säger bara så här om dagen.
västerås - final mot irstad
herrberga - fest !

vi ger det en chans.

jag tycker helgen redan låter underbar så jag kommer inte ha någon tid att skriva här.
ha en trevlig helg, för det ska jag ! :)
pusssssssssss

du får mig att vilja.

usch vilken dag säger jag bara, jag gillar inte skolan just nu, eller jag ska inte säga att jag har gillat den förut men vi har fruktansvärt mycket nu, ni skulle inte hålla med mig men det är jobbigare än vad det låter. jag är helt utmattad just nu alltså. men imorgon är det fredag och då har jag inte mycket för mig men på lördag blir det andra bullar. final mot irstad klockan fem i västerås och efter vi kommer hem gör jonna och jag iorning oss snabbt som tusan och drar sedan ut till herrberga på fest. och jag är pepp som fasiken alltså. så lördag nu tack. annars har jag inte gjort något idag. pluggat och kikat på tv. ingen träning heller. inte så roligt men jag kännde inte för det idag. hade mycket att göra och så.
men jag ser att det är jönson ligan på tv:n nu så jag ska nog se det.
seee yah !

ironi till tusen

usch jag känner att jag verkligen inte är något bra på rubriker men det är ju innehållet som är det viktigaste. idag har jag inte varit i skolan, en av novell inledningarna vi ska ha på svenskan. jag har varit på skol-dm och det gick inte så jätte bra, men jag hade i alla fall roligt på vägen hem. hanna och jag skratta nog hela tiden (a) roligt var det i alla fall. mina glasögon har kommit med som jag ska ha på lektionerna och när jag ser på tv. haha. och efter skol-dm åkte jag hem och har pluggat lite matte så nu är det klart och jag hoppas att jag kan det.  men jag har a lot more to do. jag har biologi och so som jag inte ens har börjat kolla på så kom igen victoria! underbar eftermiddag känner jag, not. men jag ska träna halv sju till halv åtta. jonna och jag slapp ute träningen eftersom vi har varit på skol-dm. skönt det. (a)
och jag skriver inte mer nu för jag ska göra roliga saker som att plugga!
ironi till tusen. för dom som inte fatta.

/ v

victoria is pepp for fighting

idag var det skolan igen, den här dagen med mycket stress och strul vill jag lova! har hållt på och strula med skol-dm hela dagen och så fort man gör något blir någon sur, men jag är inte så insatt i det men jag tycker ändå att det är lite jobbigt. men nu har vi i alla fall ett lag, en plats och ett par skor. funkar bra för mig även fast jag inte får spela så mycket på grund av ryggen, men jag är pepp nu faktiskt. och det här ska gå bra, fy sjutton vad det ska gå nu mantorp. annars var inte skolan så jobbig, fick där emot att reda på att vi har rätt mycket den här veckan också.
matte prov till torsdag, so skriftligt  och biologi skriftligt. take me from this place right now. jag tycker vi har för mycket , skulle vara roligt med lite fritid också men nej! vifolka skolan är som den är känd för, tuffing !
efter skolan gick jag hem och nu har jag pluggat lite matte och nu ser jag på gilmore girls. borde plugga lite sen också men jag får se hur det blir med den biten. har ju ingen skola imorgon så det är bra. skönt iaf !
nu är det iaf planerat att jag ska samarbeta med miniräknaren, men det är inget jag föredrar så det blir i vilket fall att sitta här ett tag. och idag är det tisdag igen så det betyder semlor & desperate houswifes ! kan inte bli mycket bättre en tisdagskväll (a)

 

jag har nog alltid funderat,

jag har funderat på en sak, bara en sak. finns inte så många mer saker jag har funderat på idag men det finns en sak som jag verkligen har funderat på. hur många dagar kan det igentligen vara kvar till sommar lovet. det kan inte vara så jätte många, för snart är det vår och sen sommar. och det är den andra mars i dag så det är nog inte långt kvar till sommar lovet, men det finns massvis av saker som man ska hinna med innan te.x
- skoldm i ryd
- romme
- norge
- påsklov
- potatiscupen i allingsås
- skolbalen

det finns säkert massor mer saker som jag har glömt men det här är just dom sakerna som jag har funderat över som jag vet kommer hände. och den mest fruktade händelsen är skolbalen, jag har verkligen ingen taktkänsla och känner mig bara klumpig på dansgolvet, but anyway det kan faktiskt bli riktigt kul men jag vill inte skriva mer om den för mina panikkänslor bara blir mer och mer ju mer jag tänker på det.
och precis för en timme sen kom jag hem från träningen, det var ganska roligt faktiskt, lite fys inblandat med men det var inte så värst jobbigt. och nu ska jag titta på 90210 med syster!

it hurts more than i could imagen.

jäkla snö väder, jag flippar ut. nyss var det regn och det är bättre än snö och sen kommer värsta snö ovädret, victoria är sur nu. jag vill ha vår. och idag har jag varit i skolan , inget onvanligt med det. men idag var det helt okej faktiskt. vi hade först biologi, sen hål timme i två och en halv timme, då åkte jag och ida till mjölby och solade. det behövdes faktiskt kan jag lova. skönt var det. och när vi kom tillbaka duschade vi i gympasalen och sen hade vi språk. och sne lunch, svenska. nationellt prov, muntliga delen. ida och jag ska redovisa imorgon. och sist gympa. inte den roligaste gympa lektionen men helt okej faktiskt. sen åkte jag hem och nu har jag precis lagat mat, inte så roligt men funkar. träningen börjar snart, riktigt snart insåg jag nu så jag borde skynda mig på att packa väskan och gå ner till träningen ! vet inte om jag uppdaterar efter men det märks.
vi syns !

/ victoriaisabelle

black velvet,

jag har ändrat om all desing på bloggen, igen. jag kunde inte låta bli för det är så fruktansvärt roligt. men jag är inte så värst bra på det, men kul är det. men jag har inte tid att skriva så mycket nu, det är måndag imorgon och då är det skolan som vanligt. har två och en halv timmes håltimma så det är soft, går till tre imorgon och vid fem är det träning. och nu jävlar har jag bestämmt mig allt. kommer nog ett inlägg imorgon med så ni får lite uppdatering då. men nu ska jag kika på criminal minds. gooood!
pussss

ett nytt inlägg i arkivet

patetisk rubrik, men jag kommer aldrig på någon bra så den där får räcka för er. jag har i alla fall tänkt att berätta lite om min helg nu. i fredags var vi och firade josefine, trevligt var det. och på lördagen åkte jag med mamma och emelie till mjölby och beställde bågar så nu håller dom på att göra dom, på kvällen kom jonna och hanna hit och vi sjöng singstar och pratade mest. mysigt var det. och idag gick jag upp tidigt för att spela match mot finspång. semifinal var det också och vi vann med 22 - 11, härligt spelat tjejer men vi kunde spelat mycket bättre, men det var bra att vi vann så nu är det bara final i helgen som gäller och jag tycker vi tar det här nu tjejer. tycker själv att vi är värda det här. efter matchen åkte jag till mormor & morfar och hälsade på, fikade och kollade på film. kärlekens val. riktigt bra film faktiskt. och nu sitter jag här, just another boring sunday afternoon. jag gillar inte söndags eftermiddagar. dom är alldeles för sega och det enda jag ser fram emot nu är klockan nio på fyran, beck! men det är ju tre timmar kvar nästan så jag har ingen aning om vad jag ska göra. borde igentligen läsa i min svenska bok men den ligger i skåpet. min vanliga tur. annars har jag inte gjort så mycket idag. vädret är så förbannat tråkigt just nu, grått alltihop. jag spyr på sånthär.
och jag har även räknat ut att det bara är sexton dagar kvar tills vi åker till romme och bara tjugo dagar kvar tills vi åker till trysil, norge. jag längtar så in i helvete till romme och hoppas och tror det kommer bli jädrans kul. det är bra folk med så jag är inte så orolig för att det inte kommer bli bra, men vad som helst kan ju hända. linda kom hem från usa idag och jag säger bara: jag har saknat henne så in i. mathilda har med kommit hem från thailand och båda två kommer nog vara som två peppar kakor. inget jag skulle vilja stå brevid på idrotten eller i lindas fall på handbollen. jag borde nog sola så jag får lite färg men jag har inte orkat och inte haft någon lust, men nu känns det som jag är tvungen att göra det för att inte se ut som en krita, risken är stor att det blir så. och nu är det tänkt att jag ska läsa bloggar så jag hoppas att ni har uppdaterat, kenzas har gjort det garanterat.

/ victoriaisabelle

RSS 2.0