vårväder

ser ni? det är faktiskt vårväder ute. blå himmel och soligt. jag tror jag tuppar av. så underbart härligt. jag vill vekrligen att våren ska komma nu och det verkar som om det faktiskt håller på att upfyllas. nu kommer våren och snart blir det romme, sen norge. jag kan inte se en bättre framtid på våren. och något nästan lika underbart är att det är helg. fy fasiken vad skönt. den här veckan har varit så sjukt jobbig och vi har haft massor att göra i skolan. och jag är trött. idag har jag inte planerat sådär värst mycket bara att jag snart ska åka till synsam och prova mina bågar. och sen tror jag att bea och jag skulle gå veta rundan. tycker jag låter bra, måste verkligen röra på mig känner jag. och ikväll kanske det blir jonna men inget är bestämmt. bror på om hon har sett sitt sms på sin mobil.
på söndag har vi för övvrigt handbollsmatch, semifinal mot finspång. måste verkligen vinna den här matchen nu, för jag vill att vi ska komma till final. men det fixar vi på söndag. och nu har ja inte så mycket mer att skriva om.

/ victoriaisabelle

äntligen helg

helg har aldrig kännts skönare och jag är otroligt trött på skolan just nu.
men nu hinner jag inte skriva för fillan kommer och hämtar mig snart
för vi ska åka och fira josefine som fyllde igår. kommer inlägg inatt
eller imorgon bitti! troligtvis inatt! :)
pusssssss


josefines dag

idag har jag varit i skolan som vanligt och jag tycker att det var lite smått tyst och alla var nog trötta idag kände det sig som. men så kan det vara ibland. dagen var seg tyckte jag och först hade vi so, sen matte, engelska, lunch och efter lunch musik , biologi och läxgrupp sjukt många lektioner och det var jobbigt. slutade kvart över tre och då gick jag hem, nu har jag pluggat klart och det känns som jag kan alla tre läxor. längtar skit mycket till helgen för jaag är så trött nu för tiden. snart börjar min träning med damlaget och jag är helt opepp och har skoskav. men det är bara att köra. får se hur det går med skoskaven bara.
och idag är det josefine carolina larssons födelsedag ! sextonår nu och jag säger bara grattis älskling, du är bäst ! och jag hoppas du fick en bra dag.
men nu träning! :)
puss

/  victoriaisabell


regina spektor - samson

jag diggar den här låten, samson med regina spektor, den är populärt spelade här hemma. ruskigt bra är den. och nu sitter jag här och kollar på väskor och då har jag hittat snyggingen som är på bild längst ner. den kommer från h&m men jag vet inte riktigt vad priset är, men den är väldigt snygg i alla fall.
i morgon har jag inte planerat så mycket, jag ska i alla fall plugga för vi har mycket till fredag och sen vet jag inte riktigt vad det blir mer men jag och ida ska ha råplugg på läxgruppen och vi får se om det blir så.
men nu går grey´s antomi på tv:n och jag vill inte missa mer.



väska från h&m




/ victoriaisabelle


broken strings

hanna tjatar att min text är för liten så nu har jag förstorat de, hoppas hon är nöjd. och idag har det varit en helt underbar dag, vi hade matte på morgonen, syslöjd, prov och sen slutade vi. tjugo över tolv faktiskt. underbart tycker jag. ingen jobbig lektion. men något måste man väl få när man har så här mycket att göra, dom bombar oss med läxor. bara tills fredag har vi biologi, svenska och so. det är jobbigt. men det är inte långt kvar nu. och nästa onsdag är det dags för skol-dm igen och den här gången är det fotboll. jag hade inte velat vara med från början men jag blev lite smått tvungen. så nu är jag med i laget och jag hoppas det går riktigt bra. det enda som fattas är att jag ska bli lite pepp med men det kommer väl. eftersom vi slutade tolv idag har jag hunnit med ganska många saker redan faktiskt, jag har hängt upp tvätt, skrivit biologi, pluggat lite biologi och pluggat ltie so, så nu har jag inte så mycket kvar att göra, jag ska bara plugga lite mer och börja med svenskan , kolla på 94-95 matchen och sen hinna träna med. jag känner mig lite stressad men inte lika stressad som jag hade varit om vi hade slutat nu om en kvart. så vi tackar dani för det.
och vi har bestämmt nästan allt med skoltröjorna nu och det verkar faktiskt bli riktigt bra, så nu hoppas jag att dom blir beställda, och förresten så är tröjorna lite halvt roliga också. jag känner att jag hade fel om min klass , dom är rätt bra ändå. och sinne för smak det har dom också. men nu ska jag se till och hinna med allt innnan jag ska kolla match. kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem. men det märks!
och ja hanna du är bra på att uppdatera!
pusssssss

/ victoriaisabelle

17.55

jag gillar blogg, jag vet inte heller riktigt varför jag håller på och skriver men jag underhåller mig själv. vilket är bra, och jag skriver dagens inlägg eftersom jag glömde att nämna fettisdagen i mitt förra inlägg. idag är det alla fettisdagen och det låter underbart, semlor gott. och ikväll ska jag äta semla. underbart gott och det är bra att den här dagen firas. tjock som jag är. och det var bara det här jag glömde skriva i mitt förra inlägg så jag kände mig tvungen att lägga in ett till. bara för er som inte har något annat att göra på dagarna. och jag ska vara social nu.
puss



sonst noch etwas?

aa eller något, känner att inte så många förstod min rubrik men vi låter det vara så. tyskan är an easy thing to do och vi har prov imorgon och all information till provet är himmlans lätt. jag lever i himlen just nu. jag har typ bara kollat på tv hela dagen. och jag har varit i skolan med då. och pluggat har jag inte börjat med än men jag kan det så nu har jag hela kvällen på mig att göra annat.  skolan var väldigt seg idag och alla var ovanligt tysta, inget jag gillar. så dagen gick ändå fort men var allmänt tråkig. förutom matten förstårs men där får man inget gjort.
min design är fortfarande tråkig och ofärdig men jag har ingen lust men den nu, jag ville kolla på one tree hill men nej det var inte idag. då sjönk mitt intresse för tv på direkten. usch. och jag har ingen aning om om det är något roligt på tv:n ikväll heller så jag fundera på att ut och gå, men ida har träning så jag vet inte med vem, kanske med mig själv men det känns inte så roligt. och jag vill ha roligt. så därför ska jag inte göra något nu, läsa andras bloggar och dom uppdaterar vill säga. vilket inte många gör. men det har jag lärt mig att leva med.

/ victoriaisabelle

design

jag vet att min blogg inte är så snygg just nu men jag håller på att ändra om den och jag hoppas att den blir riktigt snygg, men nu ska vi inte hoppas på för mycket. jag vill i alla fall ha en lite mer vårig design och som ni kanske ser är det det som jag försöker uppnå.
det är typ det jag ägnad min eftermiddag åt, det och varit social. jag har även lagt lite energi på tyska provet och det känns faktiskt bra. har precis lagat mat, kanske inte det roligaste men jag kännde att jag var tvungen. inte för jag var det men det känns bättre. och nu sitter jag här och laddar ner picasa 3,  kenza skrev i sin blogg att det var bra och jag har letat efter ett bra program men inte riktigt hittat något men det här känns bra. så nu ska jag ägna mina sista batterier på datorn åt det.


/ victoriaisabell


as usual

hej igen bloggen.
idag började skolan igen och vi har haft en slappdag. började med biologi och där började vi om på nytt igen med genetik, fick även reda på fysik provet. blev ganska nöjd faktiskt. och vi forsatte med håltimme och vi gick hem till ida och satt vid datorn. och när vi kom tillbaka hade vi tyska och vi pluggade till provet. efter lunch hade vi svenska, gjorde typ ingenting bara skrev lite. och idrott sista lektionen, fys! behövdes verkligen kännde jag. slutade vid tre.
och nu sitter jag här och har precis ätit lite grann. idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, mitt lag kör handbollsmatch i linköping men jag ska inte vara med, förbannade rygg. jag pallar den inte längre. jag måste även plugga lite tyska idag men annars blir det nog mest att slappa och kolla på tv. jag tror faktiskt att det är 90210 ikväll så det kan jag inte missa så min kväll ser ganska skön ut än så länge. vi får se vad som händer. och nu ska jag ta tag i tyskan,
hörs senare, pusss

victoriaisabell

ändrad inställning

okej, nu är det så att jag i mina senaste inlägg har skirivit att jag inte vill ha vinter längre utan sommar och vår. men nu är det så att jag har ändrat inställning, för vinter är jävligt härligt och jag hade så sjukt kul när vi åkte skridskor igår så jag bara älskaar vinter för det finnns så mycket att göra. så nu vet ni, jag har gillar nog vintern ganska väldigt mycket! den är rätt underbar, och jag har spenderat min vinter med mina bästa så det kan inte bli mycket bättre vinter än så här. så nu har vi konstaterat att vinter är härligt och jag har precis skaffat bloglovin så det är bara att klicka på följ bloggen så är allt klart. alla ni som har tjatat på mig att det inte går att följa, era drömmar är uppfyllda. och nu ska jag plugga tyska.

<3

/ victoriaisabelle


bambi på hal is

tack för kvällen allihopa !
det började med att tjejerna kom hit vid halv 8 och då sjöng vi singstar och hade oss. lite senare drog vi ner till klämman och åkte skridskor, förbannat kul att åka skridskor asså, men jag är som bambi på hal is. jag har börjat älska att åka skridskor. dom andra var bra på det, vissa ruskigt bra. anton och andreas kom sen med. och när vi hade tröttnat gick vi hem hit och sjöng singstar och avslutade med att kolla på skräckfilm. vissa hade sett den, jag hanna och jonna så vi pratade typ. och skämtade, jag skrattade mycket. vaknade runt tolv i morse och har as ont i magen, fy så nu sitter jag här och har ont. usch, hopppas det går över tills senare. och under dagen har jag inga planer, måste plugga lite tills tyskan och jag är jädrigt sugen på att åka skridskor så det kanske jag gör. om jag får på mig skridskorna jag hitta där nere (a)
jag måste bara få säga återigen : tack för kvällen alla !
 

/ victoriaisabelle

varmt ?

sitter här och drömmer mig bort, pratade nyss med mathilda som är i thailand och dom har haft ungefär 35 grader i skuggan nästan varje dag :o, jag vill vara där hon är just nu. för sverige är kallt och ja vill vara brun. inte tråkigt vit. jag hoppas i alla fall på det bästa nu inför sommarn. och jag har bestämmt mig för att jag ska antingen beställa eller åka in och köpa skorna som är i bild längst ner. jag vill ha dom vita och dom svarta. men jag ska i alla fall börja med dom vita. och det närmaste thailand jag kan komma till är väl ikväll. josefine, hanna, ronja , felicia och jonna kommer hit. blir singstar och film. har även bakat kladdkaka och felcia kommer med godis. underbart det med. och nu ser jag att klockan springer iväg så jag ska ge mig av neråt mitt rum och börja göra iordning mig lite smått. 
 

mitt nästa köp! garanterat

/ victoriaisabell

1337

ja nu sitter jag här igen klockan 13.37, passande. nevars men jag tyckte det var lite roligt. gårdagen blev riktigt lyckad, jag gick till josefine och vi åkte till sya och åkte pulka (a) åkte inte så många åk för det var kallt så vi satt på pulkorna och pratade istället, gick hem gjorde vi sen. åt mat och sen kom hanna. vi pratade och kollade på samma film jag såg på morgonen, not another teen movie. små sjuk film men samtidigt rolig. jag skrattade i alla fall mycket igår. och idag ska jag inte göra så mycket har skrivit tyskan rent så det var ju bra. och ikväll kommer det lite folk hit. blir singstar och film. vet inte riktigt vilka det blir än men det märks. annars ska jag inte göra så mycket, ska ta ett varmt bad lite senare när mamma och pappa har åkt. sen bara fixa tills ikväll. men nu ska jag äta. ha en trevlig kväll bloggen!
pussssssssssssss

  
 

/ victoriaisabelle

sista dagen.

ja idag är det sista dagen på sportlovet, jag har i alla fall haft det underbart och det är synd att det inte är längre lov. men nu går jag bara i fyra veckor och sen bär det av till norge, tiden går så fort. och just nu vill jag bara ha kallt väder, skidbackar och norrmän. undetbart. kallt är det ju här hemma i sverige med och det är ju roligt det med men det skulle inte sitta fel med skidor. absolut inte.
idag har jag inte gjort så mycket, mest slappat och läst i alicia, den är snart slut nu. duktigt känner jag mig, även planerat lite tills imorgon, och det kanske blir så att vi är här för er som inte visste det. men nu vet ni det. blir att sjunga singstar och bara ta det lugnt. trevligt det med.
men jag funderar på om jag ska gå ner och duscha och göra mig iordning lite, jag ska till josefine ikväll och ja vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på nått, det är let´s dance ikväll med så det kanske vi kikar på. hurta ska jag göra också , jag ska faktiskt gå till josefine (y) och det är en bit.
men nu kallar duschen och vi ses senare, ha en trevligt fredagskväll!
 

/ victoriaisabelle


vårens vill ha.



/ victoriaisabelle

motala

kom nyss hem från motala, var först och hälsade på morfar på sjukhuset. ligger typ inne för något med hjärtat. inget vidare, men han mådde bra och det var roligt att se honom. åkte till centrumet i motala och köpte en bikini, den på bilden längst ner, kanske inte den bästa bilden men det får ni ta. ett skidfodral till romme hängde också med hem. kan vara bra att ha, sen åkte vi hem igen och nu sitter jag här. kompleteringn hann jag nästan klart med förut och jag kan inte ens stava till kompetering, lustigt ord. ni kan ju komentera om ni vet hur det stavas. och duktigt har jag varit idag med städade hela övervåningen + emelies rum, vet inte varför men det såg förjävligt ut. fet energikick hade jag, och snart är det träning med damlaget och det är väl kul, träna är nästan alltid roligt om du frågar mig. och när jag kommer hem ifrån träningen är klockan nio så då orkar jag inte göra något så det blir att ta det lugnt, ska nog kolla på ett avsnitt 90210 som jag spelade in ifrån måndags, och ett avsnitt andra avenyn. då var min kväll räddad. och imorgon är det ingen fest , tråkigt men jag ska va med josefine istället och det är ju alltid roligt. ska nog sola och så på dagen och på kvällen vet jag inte. vi hittar nog på något. jag tycker faktiskt att det är lite tråkigt att det inte blir fest men det får man ta.
sugen på att åka pulka är jag också , kanske blir en fredagsaktivitet josefine? (a) och om någon vill hänka är det bara att säga till. jag borde nog dra mig neråt och packa väskan och nu tjatar mamma på att jag ska komma och äta så det är bäst att jag ger mig av till köket. ha en trevlig kväll bloggen!

    
 
/ victoriaisabelle

slappdag

godmorgon bloggen, igår åkte jag andreas, anton och jesper inte till felicia i linköping. hon mötte oss på stationen och och då gick vi och åt på hakepi. vid åtta började vi spela bowling och det gick inget vidare för mig. kom sist varje gång typ (a). men det var roligt i alla fall. och dom andra var bra. ruskigt bra. gick till mcdonald efter för att sitta där och vänta på tåget. tåg tåget hem vid halv 11 och då gick jag och la mig på direkten. eller nej jag läste lite i min andravärldskriget bok innan. den är faktiskt bra.
och nu sittter jag här vid datorn, blir en slappdag idag och inget kommer upp. ska i alla fall hinna skriva kompletteringen i geografin och ut och gå ska jag göra med. känner att jag verkligen behöver det. och ikväll är det träning med damlaget, jag älskar att träna och jag börjar bli pepp.
annars ska jag bara städa idag och hoppas på fest på fredag.
pussssssss


onsdag

nu sitter man här igen, känner att jag är ruskigt bra på att uppdatera men det är väl bra. för dom som läser är det bra. för mig vet jag inte, men jag tycker det här med bloggandet är roligt, tillskillnad från mina andra vänner som aldrig uppdaterar. men sånt får man ta. gårdagen var i alla fall toppen och den kunde inte ha blivit en mycket bättre tisdags kväll. dagen ska mest spenderas med felicia, jesper, andreas och anton, blir att åka in till linköping och bowla och mat. trevligt, och nu under förmiddagen ska jag hjälpa syster att städa och även skriva lite på min so, usch jag är inte så pepp på det. men känns bättre att få det gjort. men nu ska jag nog städa i huset,
jag skriver mer om kvällen imorgon. trevligt kväll !
pussssssssss

/ victoriaisabelle


kallt

har precis kommit hem ifrån linköping och fy sjuttsingen så kallt det är ute. blev inte direkt som planerat utan jag och josefine åkte in till felicia vid två och väntade på ronja, och när hon kom gick vi ner till steve´s och åt, alltid lika gott. på kvällen gick vi på bio och såg i taket lyser stjärnorna och den var bra, tycker boken är bättre men så är det väl alltid. jag har i alla fall inte varit med om motsattsen. vi hade det i alla fall trevligt , även fast vi satt lite väl nära.
nej nu ska jag kanske tänka på refrängen och sova, är sjukt trött.
pusss och godnatt



/ victoriaisabelle

dancing queen

kanske inte ett så passande namn men det är bara så att jag är jädrit sugen på att dansa och jag vet att felicia också är det så vi bara håller tummarna för full så det blir en favorit i repris på fredag. det skulle vara super verkligeen. har precis hjälpt rebecka med att fixa hennes blogg och jag hoppas hon blir nöjd. känner mig som en blogg fixare nu förtiden har nog gjort i ordning runt sju bloggar. men roligt tycker jag det är. och det är nog därför jag gör iordning min så ofta. och nu sitter jag här och har precis ätit lite frukost, det var inget vidare. jag ville ligga kvar och sova men så blev det inte för snart kommer nån jäkla gubbe och ska titta på våran värmare elr vad det heter och då var jag tvungen att vara uppe. lite dåligt för han skulle komma halv 12 och nu är klockan faktiskt snart tjugo i. bra jobbat gubbe!
idag är det tänkt att jag ska först ska fixa lite på min kompleterings uppgift eftersom ronja inte kommer förns halv fem. så då passar jag på. och när hon kommer hit ska vi nog va me felicia och josefine , alltid lika trevligt. och vi ska nog försöka att bestämma lite tills fredag . och ikväll ska vi nog ta det lugnt och bara ha det bra. det är ju faktiskt looooooov.
nu måste jag ta tag i min kompleteringsuppgift ! :)
 

/ victoriaisabell

just the way i want it.

just nu sitter jag här och hoppas på att allt som är planerat det här lovet verkligtn blir som det är bestämmt. jag har planerat ganska mycket saker som jag hoppas blir. har tänkt att dela med mig lite av planeringen så den kommer här:
- tisdag : ronja kommer hit och vi ska planera lite till helgen, mys och så.
- onsdag: bowling med felicia, jesper och andreas i linköping.
- torsdag: är min lediga dag.
- fredag : kanske en favorit i repris fest hos ronja.
jag håller tummarna för att det blir så här för det verkar redan nu underbart och jag är pepp.

och nu sitter man här och slöar. ser på något program som heter familjen annorlunda. det är faktiskt ganska roligt. jag kan inte ens tänka mig att ha sådär mycket barn. två eller tre skulle nog räcka :)
lite senare ikväll är det nog 90210 för min del och gossipgirl, just the way i want it.  haha jag var bara tvungen att slänga in det där. pusssssssss bloggish


15.14

sitter här med jonna nu och vi har precis kommit in, först har vi varit på gymmet och hon har solat, jag orka inte (a) sen gick vi hela vägen till mobilia och hon köpte en tröja, snyggis. och hela vägen hem gick vi också, kan säga att jag har börjat jobba på mitt nyårslöfte. ikväll har vi träning från halv fem till sex och efter det tror jag att vi skulle kolla på fotbollsträningen, kallt som fasiken men roligt. sen vet inte victoria mer. men nu ska vi nog göra något innan vi drar ner på träning, mer bloggande kommer sen.
ha en trevlig början på sport lovet ! :)


härlig start

och imorgon börjar sportlovet, jag är överlycklig. kvällen var toppen bra igår och det började med att alla tjejer åt mat och så hos ronja. sen rulla dom andra in och då blev det dans. blev som sagt lite struligt i mitten men det löste sig som tur var. runt 12 började folk sjunga singstar och vissa dansade. och vid halv två åkte alla hem.
idag har jag inte så mycket bestämmt, har kollat handboll med andreas och hanna. först spelade mitt lag och sen damlaget. jag hatar stolarna i klämman (a) intresseklubben antecknar jag vet. men jag hade det roligt i alla fall. när jag kom hem tog jag ett bad och bara satt och läste. mysigt var det! :)

jag drar till med en riktig slappar kväll i kväll med mycket tv, gossip girl står först på schemat och sen hoppas jag på att det finns någon ruskigt bra film. sakar linda och mathilda också, linda är i usa och mathilda är i thailand, sol, utomlands och bad kan inte bli bättre. och jag är riktigt ressugen så jag hoppas på det bästa nu inför sommarn.
ska kanske börja tänka på mitt nyårlöfte snart med att röra på mig mer och inte bita på naglarna (a) har inte lyckats med något men nu ska jag faktiskt börja att göra det. duktigt victoria ! :)
ska avsluta inlägget med att säga :
tack alla för igår och speciellt ronja ! <3

värd kväll

kvällen blev super duper bra och även fast det blev lite konstigt i mitten men det löste dig. jag hade i alla fall sjuuuuuuuuuukt roligt och tack alla speciellt ronja, nu kommer det lite bilder från kvällen. dock mobilbilder tyvärr.


       

     

savior tonight

vaknade hos min mupp felicia imorse och vi gjorde inte så mycket igår tog det lugnt och bara slappa. tog tåget heem runt halv 1 och under dagen har jag bara städat och tagit det lugnt. men ikväll är det fest som gäller och jag håller tummarna för att det blir en toppen kväll! matchen idag blev inställt och det var lite synd men jag kommer och hejar på er imorgon tjejer. det här blev inget långt inlägg men jag måste duscha och göra mig iordning.
pusssssssssssssssssssss

fredagen den trettonde

otrusdag men det känns ändå inte som det är det, fysikprovet gick galant och det känns som om kvällen också kommer bli galant. fredagen den trettonde har nog aldrig varit en otursdag för mig, * peppar, peppar * i alla fall hade vi skolan idag som vanligt, och det var ganska slappt. , först språk där vi typ pluggade till provet och efter det so, jobbade på. idrott stog på schemat sen och det var helt okej. fysik provet gick som sagt bra och sista lektionen hade vi svenska och vi läste hela lektionen, men så blir det inte när man sitter i grupprum med jonna, ida och felica (a) men dom är bra ändå ! kvällens planer är planerade så här, åker in till linköping lite senare med jonna till felica och vi ska inte göra ngt speciellt bara ta det lugnt. för imorgon är det fest och det gillar vi. match har jag imorgon med och det peppar vi för ! huh (a)
men nu ska jag packa och städa lite, vi ses bloggen!
pusssssssssss

gymnasieval

har precis gjort mina gymnasieval, tycker att det är svårt nu så här tidigt och eftersom jag inte kunnat bestämma mig riktigt. men så här fick det bli:
- naturvetenskap på katedral
- samhällsvetenskap på katedral
- samhällsvetenskap på folkunga.
tänkte eftersom jag inte kunde bestämma mig och natur eller samhäll tog jag natur först eftersom det är svårast att komma in på. såhär får det bli och jag kan ju ändra senare om jag ångrar mig.
men nu ska jag se topmodel och äta semla! :)
pussssssss

11/2 - 09

åhhhh, jag får seriöst ryck. har suttit och pluggat in fysik idag och sen när jag inser att jag är klar har jag två matte läxor kvar att göra, den ena var redan gjord, men nummer två. och tänka kan jag inte göra nu, matte och fysik är för lika. på något sett. matteläxor är inte svåraa, min hjärna är fullproppad. så är det. så jag kan inte göra hela matte läxan, bra förklaring, nej min hjärna var fullproppaad inför no-provet. dom går nog inte på det.
aa í alla fall , jag åkte in till synsam för att prova ett par svarta glasögon ist för dom röda jävlarna hon la ner. men nej dom finns inte sverige utan jag måste vänta tills dom beställt dom till sverige. men har jag klarat mig utan glasögon i 15 år kan jag nog klarar mig i tre veckor. jag måste göra matte läxa nu och plugga fysik!
hade bäst bloggen!

made in syslöjden

10/2 - 09

idag har vi haft friluftsdag, åkte till boxholm runt halv 9 och där började vi med att simma i tjugo minuter, blev rätt jobbigt efter ett tag, var så trångt. livräddning var nästa uppgift, gick ju galant jonna! gjorde mer saker under tiden men det orkar jag inte skriva om. åkte tillbaka till vifolka vid 12 halv 1 och då var det lunch. eftermiddagen var bäst! helt klart, idrott i klämman, handboll, fotboll och innebandy. väldigt roligt. skyndade mig hem från skolan för mamma och jag skulle till mjölby, först till synsam och kolla synen, min mardrömm har gått i uppfyllelse. glasögon på lektionerna och när jag ser på tv. får se om jag byter till linser sen men jag känner att jag vill vänja mig först. vidare till naprapaten och det var som vanligt. ingen förändring. när jag kom hem gjorde jag inte mycket och nu har ja pluggat på fysiken och ska fortsätta med det  nu, underbara fysik! ikväll är det top model som gäller och det är lite trist att det bara är två gånger kvar. jag skulle kunna se det 24/ 7, och nu får hanna lite ryck på mig men det får jag ta!
förresten känns det som vi har mycket den här veckan, eller det kanske inte är så ialla fall har jag några saker som jag måste få gjort:
- musik prov i måndags
- fysikprov på fredag
- svenskabok att läsa
- engelskabok att läsa
- två matteläxor.
 jag tycker iaf att det är mycket , nej nu ska jag plugga!
pusssssssssssssshej !

RSS 2.0