asså jag kompar bara.

dagens replik, noga påhittad av ida och victoria.
vi utnyttjade hemkunskapen idag på elevensval. för allas intresse gjorde vi tre kladdkakor och de andra bara en. asså vi kompar bara.
och det måste jag göra nu faktiskt. ska fixa mig iordning snabbt och sen dra till ronja.
fix med brudar och sen kommer de andra.
känn på den ni!
trevlig valborg ! det ska ja.

sååhja

         

       

if i could turn back time.

ni anar inte vad som nyss hänt.
turen har vänt. nu är det mina vänners tur att tjata på mig om att jag aldrig bloggar. mer illa kan det inte bli. det brukar vara jag som får säga till dom att de är tråkiga och aldrig bloggar. men nu är det tvärt om. illa skit alltså. ida tjatar om att jag ska lägga upp mer bilder, hanna säger att jag ska uppdatera mer och rebecka säger att jag aldrig skriver och att jag är tråkig. så nu har jag tagit mig i kragen så nu ska det jävlar bloggas här alltså. och mer bilder kommer det bli.
bara ikväll kommer jag slänga in en bild bomb med bilder ifrån skolan. nu ska tösera bil nöjda.
annars är jag rätt nöjd med att jag får spendera timmarna i solen istället för datorn. för vädret är inte det sämsta direkt, snarare tvärtom. toppen väder så redan i dag har jag spenderat några timmar i solen. jag har i alla fall hunnit med att sola i en och en halv timme. det räcker faktiskt ibland för man blir fruktansvärt trött och det är nästan för varmt.
så jag hoppas våranpool blir helt klar och att lite värme sätts på så man kan bada lite också. blir skönare då.
jag ska fixa mig lite mat nu och ikväll blir det träning. + en bildbomb här på bloggen.


16


en dag kvar

mycket trevlig lördag.
började med att ha seripremiär i motala mot zeros. riktigt skitmatch om jag får säga det. de vann i alla fall med  2-1 så det blev ett hyfsat resultat ändå. kom hem runt sex och då gjorde jag mig iordning snabbt och drog sedan till julia. där var det lite halvdött så jag drog bort till frida och johanna och hade det lite trevligt. och när frida skulle hem drog jag till jonte och där var, anton, linus, david, jonte, jessica, ronja och jonna. blev att bada i hans jacuzzi hela kvällen och vid tre drog jonna och jag hem hit och så sov hon här.

och idag har jag typ bara varit på kalas, eller än så länge har jag bara varit på ett men snart bär det av till ytterligare ett kalas. inte det roligaste men det får man ta.
och imorgon är det min dag så det blir nog en bra dag!

tack alla för igår, det var mycket trevligt ! måste göras om :)

två dagar

dagarna rullar på och nu är det bara två dagar kvar tills min fördesedag. på måndag för er som inte har så mycket kolla på datumen.
och igår var det lagfest och det var riktigt trevligt. började med lite mat och massor prat, och sen dansade vi nästan hela tiden. det kommer bilder när amanda har skickat dom till mig. då blir det en bildbomb här på bloggen. jag hade i alla fall riktit roligt och det kunde inte gjorts bättre.
och idag har jag nästan städat hela dagen, jobbigt. eller hela dagen borde jag inte skriva men från nio tills elva. (a) länge för mig. för senare har vi match, i motala mot zeros. kötttaköttakötta. kommer troligtvis blir riktigt varmt men äre sommar så äre. det känns i alla fall som sommar tycker jag.
kvällen ser också riktigt hyfsad ut för min del, blir att hitta på något med linus, anton, fillan, ronja och jonna! sounds nice for me.
men jag känner att jag måste börja tagga mer än jag redan är nu, seeyah !
kommmer bilder från matchen med tror jah. men de kommer sen, efter.

here comes the sun.

hinner inte skriva så värst mycket för jag måste fixa iordning mig inför kvällen.
blir att åka till telle ( tälle ? ) och ha avslutning med laget. blir nog bra tror jag. 
annars har jag bara varit i skolan idag, rätt soft dag. fick reda på svenska inlämingen, andravärldskriget. fick mvg, för de som vill anteckna det. glad blidde jag iaf. och jag har typ inte bestämmt ett skit om vad jag ska ha på mig i kväll eller något. så jag måste dra mig neråt och fxa iordning mig nu.
underbart väder för den delen !

oooh vilken härlig dag

nationella proven i matte, överskattad svårhet. nog det enklaste np provet jag gjort. som ni kanske förstod gick det bra. primaballerina. nu är det bara betyget på det som är kvar. annars gjorde vi inte så jätte mycket i skolan. samma skit som alltid fast vi solade också, underbart väder har vi just nu. och jag har hört att det kommer forsätta såhär. varmt hela helgen. men vi har match på lördag och det är ju inte helt fel. enda felet är väl att det kommer bli väldigt varmt. men det får man ta. kan ju kanske ta ett premiär dopp i vättern efter matchen? matchen är ju trots allt i motala mot zeros. kötta (!)

och vet ni vad ?
vi som har tyska behöver inte ha nationellt prov imorogn. utan vi får flytta fram det. hur underbart är det inte. tack för du har opererat dig maggan ! så chill imorgon i skolan och på kvällen blir det lagfest hos tälle. kan inte bli mer underbart. eller säger man så, man borde säga kan inte bli mindre än underbart. äsch jag vet inte, ni får gärna slänga in en komentar och skriva om ni vet hur man säger.
ska ge mig ut i solen och läsa lite kemi, är väldigt enkelt så inget vidare plugg ikväll. älskaälskaälska.
ciaoooooooooooo!


kemi, mattenationellt, tyskanationellt

min vecka i en rubrik, det är inte mycket och det ska jag var glad över. och det är jag faktiskt. att jagär !
ska börja en nystart med bloggen nu hade jag tänkt men designen är inte riktigt fullbordad. blir väl fixad någon gång under slutet av veckan. men jag kör på svart just nu. riktigt snyggt och inte så somrigt. det ända minuset. men snyggt är det. igår gick jag ut med frida lite, pratade mest och kollade fotboll. skönt att gå ut på kvällen. sånt gillar jag och jag gillar även att vi hade bild idag, har saknat det lite (?) vad skriver jag tänker ni, men bild är faktiskt rätt okej, lugnt med.
var nere hos camilla idag också och nu har jag nog bestämmt vad jag ska gå, blir nog natur på katedral trots allt.
vet inte hur det kommer bli men jag får ta det som det kommer, en dag i taget.
och det första jag ska ta tag i nu är att fixa potatismos och fiskpinnar ! mumms :)
sen träning, fotboll ( <3 )

seg uppdatering

har varit på cup hela helgen så har inte kunnat uppdatera något.
men jag har haft det skit bra och med mycket trevligt folk.
nu är det ny vecka och just nu sitter jag och ida ocgh glor på
full frys och äter kladdkaka. håltimme har vi just nu förstår ni.
börjar runt halv tolv igen.

vad glad man blir.

tack för alla snälla komentarer om att jag ska fortsätta blogga.
jag uppskattar verkligen alla komentarer och blir vädligt glad av
det ni skriver !
men nu ska jag kika på grey´s anatomy . rekomendras verkligen!
klockan 21.00 på femman så det är bara att slå sig ner.


positiv dag

yes säger jag bara. puss på en positiv dag.
det var faktiskt skola idag med, vi började ju igår och idag har det varit slapp dag. onsdagar brukar sluta så. jag älskar det, även fast det finns folk som inte gör det. nämner inga namn hanna. ska väl ta och skriva om de glada nyheterna.
kom in på mitt gymnasie. till alla jag sökt faktiskt. väldigt nöjd. även fast jag inte riktigt har bestämmt mig vad jag vill gå än. men jag har kommit in preliminärt i alla fall . med tjugo poängs marginal. känns perfa !
fick även reda på att min syslöjdslärare har planerat att sätta vg i slutbetyg på mig. tummen upp på det ! (y)
och vi fick även sluta tjugo över tolv. riktigt trevligt.
men lite mindre trevliga saker är väl att vi hade test till nationella matteprovet idag. gick bra fasktiskt. inte så svårt som jag trodde. och hade hörförståelse i tyskan också. inte heller säsklit svårt.
det var mina nyheter för idag. har inte så jätte mycket för mig, har pluggat lite musik men det känns som jag kan det, och då orkar inte victoria plugga mer. för kan hon det nu så kan jag det imorgon. ska kila iväg till omt-sjukgymnasten snart också, eller rättare sagt så hämtar mamma mig här hemme vid tjugo i tre. så jag har gått om tid för bloggandet.
kanske börjar få till det igen, eller kasnke inte. ni kommer märka men jag ska försöka vara en bra uppdaterare.
 blir möjligtvis ett sent inlägg i morgon, för jag ska till röntgen och röntga ryggen. yes ! (y) tror det iaf. och det här har jag längtat efter. för jag hoppas på glädjande besked och då blire cup i helgen, potatiscupen i allingsås faktiskt. och det här blir nog en bra helg. både med väder, folk och handbollsspelande !

förlåt

jag har tappat suget.
gillar inte bloggandet längre.
kommer inte på något att skriva om.
men jag ska försöka.
även fast ni nog är typ tre stycken som läser.
men jag ska fösöka ! lovat.

vårväder

underbar kväll, mest chill med bra folk.
och jag längtar till söndag ! hoppas på det bästa.
och jag tror det blir fest. gillas till tusen.
nu ska jag sova godnatt :)

skärtorsdagen

yes, påsken är påväg.
kom precis hem från träningen, och det var faktiskt jobbigt. speciellt när man har träningsvärk i låren. men roligt var det, så nu är jag väldigt utmattad. känns perfekt. och imorgon börjar jonna och jag vårt nya liv, eller redan ikv faktiskt. blir nog att gå en lång runda. skulle först egentligen varit med david och linus, men muppdavid skulle fira påsk. så det blir imorgn istället. annars skulle jag gått på fest i skogsjön men jag är för trött för det. + att jag inte känner så många (a)
så det blir en soft kväll med fotbollstittande ( livefaktiskt ) och sen en lång runda. är inte helt fel det heller.
och det är med bra folk också. skärtorsdagen blir bra. inget tvivel om det. 
 

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Sandaler?art=245154
där har ni ett par av mina skor jag köpte igår :) smidigt med dragkedja där bak och allt !

dagens outfitt

slänger in en dagens outfitt för första gången på denna blogg.
men någon gång måste vara den första.
snart tar jag tåget in till mamma och ikväll är det träning.
har inte fått träna så mycket fotboll men nu jävlar!

 

jeansleggins - ginatricot
linne svart - ginatricot
randig tröja - h&m
skor - h&m ( inte på bilden )
väska - h&m ( inte på bilden )

tisdag kväll.

kom hem nyss från träningen, är sjukt tröttt och det var en bra träning. lyckades få några blåsor på händerna och skrapsår på knäna men vadå. sånt man får ta.
även fast jag är trött så jag troligtvis kommer somna i josefines säng så ska jag köra bort till henne. ingen bra ide att ta cykeln, moppen låter som ett mycket bättre alternativ. för det är kallt på kvällen. vi ska faktiskt prata lite om fredag. festfixare vill jag lova att vi är. och det här ska bli bra. bara hålla tummarna på att vädret tillåtert också.
imorgon är det att undersöka ryggen, hoppas på att få en remiss så att jag även får rönka den. hoppas på det bästa i alla fall. tar nog tåget till linköping sen och möter mamma. blir att köpa skor och så.
men nu tjatar josefine på mig att jag ska åka så ha en trevlig kväll. för det kommer jag nog ha.

  


7 april

vilket väder, att bara kunna lägga sig ute i solen är helt underbart.
trodde aldrig att det skulle kunna vara såhär varmt i början av april. inget som jag har varit med om i alla fall. men någon gång måste ju vara den första.
felicia och jonna sov här i natt och det var roligt. tog tåget 10.14 mot linköping. började på stan och drog sedan mot ikano. riktigt varmt ute så man blev riktigt trött av att gå.
köpte ett linne, tröja och ett pannband. kommer bilder imorgon. ska köpa skor imorgon också.så då får ni allt på en
gång. tycker det blir bättre så. men det har varit trevligt i varje fall.
 annars ska jag inte göra så mycket mer, ska gå ut i köket och fixa färdigt maten och sen sätter jag mig i solen och äter. träningen börjar sex och slutar åtta så jag ska nog inte göra så mycket ikväll. blir att kolla på desperate houswiefs.
nu kokar pastan för fullt så bäst jag ser till den !

mina älskade vänner.



ni är bäst helt enkelt.
jag älskar er obeskrivligt mycket.

rörda av en ton.

jonna åkte nyss. hon kom hit precis efter jag dömt klart. dömde flickor 98 tror jag. det var faktiskt roligt, men kallt. vart tog det varma vädret vägen? helt plötsligt slår vädret om och det blir vinter igen typ. inget bra.
idag har jag inte så mycket planerat på dagen. utan det blir nog en slapp dag och aktiviteterna lutar mot kvällen.
blir att träffa david och linus. jonna hänkar nog också. och josefine och rikard maby. inget att hoppas på, tror inte dom vill eller kan. men vi får se. om du läser det här josefine kan du sms:a mig tack.
funderar på att göra om i rummet och städa ur garderoben. låter väldigt inspirerande faktiskt.
och det dagen lutar åt det hållet. det eller baka. eller kanske ta en promenad med muppen.
men vi får se.


med en mupp.

troligtvis dagens mest använda fras:
- oh jävlar vilket väder !
tro mig jag vet.
och nu ska jag ut och gå med muppida.

oh älskar.

vädret känns som sommar och jag är glad.
har precis legat ute och solat i bikini.
hallå det är den 4 april ?
tack för vädret gud !
och nu ska jag gå och käka glass med fridiluttan!

underbara vårväder.

det känns nästan som sommar. att det gör. och jag njuter av varje sekund.
det enda jag har gjort idag är lämnat arbete, solat, solat, solat, taigt spruta.
usch det var obehagligt. gardasil tog jag.
men det känns bra att ha det gjort i alla fall. även fast jag är lite mes ibland.
och ikväll har jag storslagna planer gott folk.
eller det är inte riktigt bestämt än antingen blir det att ha picknik med fillan
och jonna annars blir det att grilla hemma hos leo eller båda.
nej nu ska jag fixa lite.

en bild från stockholm och ida är yrhöna.

linuus dag!

inte bara linus som fyller idag även mattis, micke och andreas. grattis till er alla.
har även varit i stockholm idag och det var underbart, först gick vi på museum. tekniska. och sedan fick vi åka till riksdagen, kan säga att det var dagens segaste. sedan fri tid på stan, trevligt det med. lunchen tillbringade vi på konserthuset. gott. efter det stan igen och sen kvällens höjdpunkt. buddy holly, och dra åt skogen vad bra det var. jag som älskar brolle tyckte verkligen det var toppen. och det var jag inte ensam om kan jag lova.
fick med mig en randig långärmad, ett par örhängen och en t-shirt hem. bilder kommer imorgon + bilder från dagen.
vi är lediga imorgon och nu ska jag sova.
godnatt bloggen ! :)


första april.

och jag gillar det starkt, att få skämta med folk hur mycket man vill är skit kul.
har faktiskt inte dragit så många skämt en, så det kommer så småningom.
min design är omgjord för jag tröttnade på den gamla. för ljus tycker jag så jag slängde på en med lite blått och svart. kanske inte så somrigt men rätt okej. annars har jag varit i skolan idag, slutade tjugo över tolv. bara tre lektioner.
åkte till mjölby med ida efter och solade och köpte godis tills imorgon. stockholm juh. trevligt ska det bli i allafall, och nu är både hanna och ronja borta och jag kommer sakna dom. att jag koommer.
och jag ska även träna ikväll, inget ovanligt. mina inlägg blir rätt lika dana. och innan träningen ska nästan hela svenskan + engelskan vara klar. så hejdå. och önska mig lycka till!

RSS 2.0